Alfa Business Center, Amsterdam

De kantoorruimte is gelegen in het gebied Sloterdijk I in Amsterdam. De bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en rijksweg A5 alsmede de ligging ten opzichte van de metrohalte Isolatorweg maken de Dynamostraat tot een praktisch kantoorgebouw op een uitstekende locatie. 

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 115 per m² per jaar
Servicekosten: € 30 per m² per jaar
Status: Beschikbaar
Beschikbaarheid: In overleg beschikbaar vanaf april 2021
Bestemming
Gebruik/bestemming: kantoor
Bouwjaar: 2003
Oppervlakten
Beschikbaar: 211 m²
Energie
Energielabel: B

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid per auto
Door de ligging van het gebouw nabij de ringweg A10 en rijksweg A5 is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het centrum van Amsterdam en de Zuidas zijn binnen 10 minuten te bereiken via de ringweg A10. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten te bereiken.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Op loopafstand van circa 5 minuten bevindt zich de metrohalte Amsterdam Isolatorweg waar iedere 10 minuten een rechtstreekse metro naar treinstation Sloterdijk vertrekt. Treinstation Sloterdijk is op deze wijze bereikbaar binnen 9 minuten en Amsterdam Centraal station binnen 25 minuten. Amsterdam Sloterdijk beschikt tevens over een directe verbinding naar Schiphol Airport.

Parkeren  
€ 900 per parkeerplaats per jaar.

Beschikbaarheid
- Begane grond: circa 65 m²
- 2e verdieping: circa 146 m²

Servicekosten
€ 30 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten. De servicekosten bestaan onder andere uit:
- Kosten gas, water, elektra inclusief vastrecht en transport
- Onderhoud en periodieke controle van gebouw gebonden installaties (als verwarming, luchtbehandeling, hydrofoor)
- Onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden van gevel, en buitenbeglazing
- Onderhoud groenvoorziening
- Onderhoud aan dak en goten
- Assurantiepremie buitenbeglazing
- Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten

Bestemming
Bedrijfsverzamelgebouw met parkeervoorzieningen, waarbij opgenomen dat maximaal 30% van het gebouwde bruto vloeroppervlak mag worden ingericht als kantoor of kantoorachtige ruimte ten behoeve van het in het perceel gevestigde bedrijf. Indien dat percentage hoger wordt, met een absoluut maximum op 50%, wordt de canon verhoogd.

Opleveringsniveau 
Het gebouw wordt in huidige staat opgeleverd.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Bijzonderheden
Verhuring is alleen toegestaan met toestemming van de gemeente Amsterdam en wel te verkrijgen bij het gemeentelijke havenbedrijf Amsterdam. Tevens geldt dat een showroom/kantoorunit en/of bedrijfshal onverbrekelijk is verbonden met een of meerdere parkeerplaatsen. Een parkeerplaats mag derhalve niet los verkocht en of verhuurd worden maar altijd in combinatie met een showroom/kantoorunit en of bedrijfshal.

Btw
Over de genoemde prijzen wordt btw in rekening gebracht. Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties voor die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiele nadeel wordt gecompenseerd. 

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Anne Herklots

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Anne Herklots staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug