De IJsfabriek, Bussum

In het historische bedrijfsverzamelgebouw '' De IJsfabriek'' op bedrijventerrein De Nieuwe Vaart in Bussum, zijn gerenoveerde kantoorunits vanaf circa 80 m² v.v.o. 

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 95,00 per m² per jaar
Servicekosten: € 20,00 per m² per jaar
Status: Beschikbaar
Beschikbaarheid: Per direct
Bestemming
Gebruik/bestemming: bedrijfsruimten
Bouwjaar: 1922
Oppervlakten
Beschikbaar: 184 m²
Energie
Energielabel: Gedeeltelijk F en G

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid
Het pand ligt op loopafstand van station Naarden-Bussum en het stadscentrum en is ook met de auto makkelijk te bereiken via afslag 5 Naarden West.

Parkeren
Rondom het gebouw is het mogelijk om gratis te parkeren.

Servicekosten 
EUR 20,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten. 

Huurtermijn
De minimale huurtermijn bedraagt twaalf maanden.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met btw.

Opleveringsniveau
 
De kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat inclusief onder andere een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en een pantry.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Btw
Over de huurprijs en servicekosten wordt btw in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurders voor minimaal 90% btw belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Cheryl Uit den Boogaard
cheryl@boelensdegruyter.nl
02063066530

 

Cheryl Uit den Boogaard

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Cheryl Uit den Boogaard staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug