Merwede, Utrecht

Het Smart Business Park is gelegen aan de Kanaalweg 14-19 in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Het kantorenpark bestaat uit een twaalftal zelfstandige kantoorpaviljoens met rondom ruime parkeermogelijkheden. Het Smart Business Park is een dynamische kantooromgeving met diverse soorten gebruikers. 

Het Smart Business Park beschikt over meerdere gedeelde faciliteiten zoals vergaderruimtes. De vergaderruimtes kunnen worden ingericht voor het gebruik door maximaal 15, 35 of 50 personen. 

In de directe omgeving van het kantorenpark bevinden zich diverse winkelfaciliteiten, appartementen en studenteneenheden. Het Smart Business Park huisvest diverse gerenommeerde organisaties, waaronder Air Products, Rijnja Repro, Vicentra en Zorg van de Zaak. 

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 90 per m² per jaar
Servicekosten: € 37,50 per m² per jaar
Status: Beschikbaar
Beschikbaarheid: Per direct
Bestemming
Gebruik/bestemming: kantoor, bedrijfsruimten, divers
Bouwjaar: 1981-1990
Oppervlakten
Beschikbaar: 650 m²
Energie
Energielabel: --

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid per auto
De bereikbaarheid vanaf het rijkswegennet is zonder meer goed te noemen. Knooppunt Oudenrijn, waar de rijkswegen A2 en elkaar kruisen, ligt op minder dan vijf autominuten afstand van het Smart Business Park. De knooppunten Rijnsweerd en Lunetten zijn eveneens op korte afstand gelegen. 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De sneltramhalte Kanaleneiland-Zuid is op circa 5 minuten loopafstand van het Smart Business Park gelegen. Vanaf deze halte vertrekken op zeer regelmatige basis trams in de richting van Utrecht Centraal Station alsmede Nieuwegein en IJsselstein. 

Parkeren
Het Smart Business Park beschikt over meer dan voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Daarnaast is tegenover paviljoen C1 een bezoekersparkeerterrein gerealiseerd, waar bezoekers kosteloos gebruik van kunnen maken. De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 500 per parkeerplaats per jaar. 

Beschikbaarheid
In het Smart Business Park zijn diverse metrages beschikbaar vanaf 25 m². Uw contactpersoon stuurt u graag een overzicht van de beschikbaarheid. De huurprijzen zijn als volgt:
- Kantoorruimte begane grond en 1e verdieping: € 120 per m² per jaar
- Kantoorruimte 2e verdieping: € 90 per m² per jaar
- Bedrijfsruimte: € 85 per m² per jaar

Servicekosten 
€ 37,50 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten. 

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met btw.

Opleveringsniveau 
De diverse paviljoens worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder andere: 

Kantoorruimte 
- Medegebruik ruime representatieve entree voorzien van natuurstenen vloer en riante vide; 
- Medegebruik hoogwaardig afgewerkte sanitaire groepen; 
- Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefonie; 
- Medegebruik personenlift; 
- Huidige systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen; 
- Huidige vloerbedekking; 
- Huidige systeemwanden. 

Bedrijfsruimte 
- (Elektrische) overheaddeur; 
- Vrije hoogte begane grond circa 4 meter; 
- Maximale vloerbelasting bedraagt circa 1.500 kg per m². 

Vergaderfaciliteiten
Huurders van het Smart Business Park kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de vergaderfaciliteiten, welke gesitueerd zijn op de 1e verdieping van paviljoen A4. 

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld. Flexibele huurtermijnen vanaf 1 jaar bespreekbaar. 

Btw
Over de genoemde prijzen wordt btw in rekening gebracht.

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wiëna van den Berg

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Wiëna van den Berg staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug