ModrĂ´me, Amsterdam

Het Modrôme werd in 1964 gebouwd naar een ontwerp van M.F. Duintjer en was oorspronkelijk een confectiefabriek van de firma Stibbe. De beton- en glasconstructie was typisch voor de functie van het gebouw en paste binnen de tijdsgeest, en het werk van de architect. Het gebouw meet ruim 5.600 m² v.v.o. en is een gemeentelijk monument. Het pand heeft een unieke industriële sfeer, geschiedenis en uitstraling. Met de aankoop van dit pand breidt Boelens de Gruyter de Amsterdamse vastgoedportefeuille uit in een stadsdeel dat volop in ontwikkeling is.

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 185 per m² per jaar
Servicekosten: € 42,50 per m² per jaar
Status: Verhuurd
Beschikbaarheid: Geen
Bestemming
Gebruik/bestemming: kantoor, bedrijfsruimten
Bouwjaar: 1964
Oppervlakten
Beschikbaar: 0 m²
Energie
Energielabel: D
Parkeernorm: 1:88

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid
Het gebouw is gunstig gelegen op een steenworp afstand van het World Fashion Center, de A10 en station Lelylaan.

Beschikbaarheid
Geen

Servicekosten
€ 42,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten.  

Parkeernorm
1:88 m²

Opleveringsniveau
- Representatieve entree met ontvangstruimte;
- Open plafonds;
- Personenlift;
- Goederenlift;
- Goederenentree;
- Apart dames- en herentoilet;
- Parkeerterrein afgesloten middels slagboominstallatie;
- Verwarming door middel van radiatoren;
- Noodverlichting;
- Brandbeveiliging installatie;
- Intercominstallatie.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Btw
Over de huurprijs en servicekosten wordt btw in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurders voor minimaal 90% btw belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Rutger van Eeuwijk

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Rutger van Eeuwijk staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug