Motion Building, Amsterdam

Motion Building is een  full service kantoorgebouw met een receptie, restaurant, coffee corner, terrassen en ruime parkeervoorzieningen.

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 195,00 per m² per jaar
Servicekosten: € 51,00 per m² per jaar
Status: Beschikbaar
Beschikbaarheid: per direct
Bestemming
Gebruik/bestemming: kantoor
Bouwjaar: -
Oppervlakten
Beschikbaar: 602 m²
Energie
Energielabel: -
Parkeernorm: 1:

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid per auto
Door de ligging van het gebouw nabij de ringweg A10, rijksweg A5 en naast Station Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het centrum van Amsterdam en de zuidas zijn binnen 10 minuten te bereiken via de A10. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten te bereiken.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Het gebouw is op loopafstand gelegen van NS Station Sloterdijk.

Parkeernorm
1:

Huurprijs Kantoorruimte
EUR 195,00 per m² per jaar, beiden te vermeerderen met btw.
Parkeren: EUR 1.250,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.
Servicekosten EUR 51,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten. 

Beschikbaarheid
602 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
De unit wordt in huidige staat opgeleverd.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Btw
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties voor die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiele nadeel wordt gecompenseerd. 

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Wiëna van den Berg
wiena@boelensdegruyter.nl
020-6306530

Wiëna van den Berg

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Wiëna van den Berg staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug