Overschiestraat, Amsterdam

Het kantoorgebouw gelegen aan de Overschiestraat 182 bij het kruispunt van de A10 West en Henk Sneevlietweg.  Uitstekend gelegen aan rijksweg A4 en de ringweg A10 met directe toegang tot Oud Zuid en de binnenstad. Per openbaar vervoer goed bereikbaar via het metrostation Henk Sneevlietweg, waar metrolijn 50 stopt.

Bekijk op kaart
Kenmerken
Algemeen
Huurprijs: € 100 per m² per jaar
Servicekosten: € 35 per m² per jaar
Status: Beschikbaar
Beschikbaarheid: Per direct beschikbaar
Bestemming
Gebruik/bestemming: kantoor
Bouwjaar: 1981
Oppervlakten
Beschikbaar: 1.539 m²
Energie
Energielabel: D

Volledige omschrijving

Bereikbaarheid per auto
Het gebouw is gelegen in het stadsdeel Slotervaart/ Overtoomse Veld in Amsterdam West. In de directe omgeving is het winkelcentrum Delflandplein gelegen. Uitstekend gelegen in de aan de rijksweg A4 en de ringweg A10 (afslag S107) met directe toegang tot Oud Zuid en de binnenstad van Amsterdam via het Hoofddorpplein, daarom per auto goed te bereiken. 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Per openbaar vervoer goed bereikbaar via het metrostation Henk Sneevlietweg, waar metrolijn 50 stopt. Op circa 4 minuten loopafstand ligt de Aletta Jacobslaan waar buslijnen 62 en 145 hun tussenstops hebben.

Parkeren  
€ 1.000 per parkeerplaats per jaar.

Beschikbaarheid
-    ca. 249 m² | Unit 1.3
-    ca. 645 m² | Unit 2
-    ca. 645 m² | Unit 3, deelverhuur vanaf 40 m²

Servicekosten
€ 35 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van bijkomende leveringen en diensten. 

Opleveringsniveau 
De kantoorruimte zal in huidige staat worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- huidig (open) plafond structuur voorzien van verlichtingsarmaturen
- huidige gemeenschappelijke toiletgroepen per verdieping
- huidige vloerafwerking
- huidige inbouwkasten
- huidige gemeenschappelijke keuken

Zekerheidstelling
Een verhuurder conveniërende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur of een niet-rente dragende waarborgsom vermeerderd met servicekosten en BTW. De bankgarantie dient gesteld en afgegeven te worden door een in Nederland erkende bankinstelling en de tekst dient vooraf te worden goedgekeurd door verhuurder. De bankgarantie dient tenminste geldig te zijn zes maanden na de datum waarop het gehuurde feitelijk is ontruimd en tevens de huurovereenkomst is beëindigd.

Huurovereenkomst
Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 met standaard algemene bepalingen van verhuurder.

Internet
Aansluiting op glasvezelverbinding is mogelijk, huurder dient hier zelf een abonnement voor af te sluiten met een provider. Verhuurder is niet verantwoordelijk van de werking van het internet.

Btw
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de Consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
De informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Wiëna van den Berg

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit pand? Wiëna van den Berg staat u graag te woord en helpt u verder.

Contact opnemen
Terug