Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter eigenaar van The Fashion House

dinsdag 4 oktober 2016

Image

Projectontwikkelaar breidt portefeuille in Amsterdamse Fashion District uit

Projectontwikkelaar Boelens de Gruyter is vanaf vandaag de eigenaar van het kantoorgebouw aan het Koningin Wilhelminaplein 8 in Amsterdam West. Het robuuste Projectontwikkelaar Boelens de Gruyter is vanaf vandaag de eigenaar van het kantoorgebouw aan het Koningin Wilhelminaplein 8 in Amsterdam West. Het robuuste pand is een bekende blikvanger in het zogenaamde Fashion District in Amsterdam en wordt overgenomen van Merin.

Met de aankoop van dit pand breidt Boelens de Gruyter de Amsterdamse vastgoedportefeuille uit in het Amsterdamse Fashion District. Directeur Maarten de Gruyter: ‘In aanvulling op de recente aanschaf van het Môdrome onderstrepen we hiermee onze hoge verwachtingen voor de bedrijvigheid in deze omgeving.’

De transactie brengt geen veranderingen met zich mee voor de gebruikers van het pand.

The Fashion House

Het kantoorgebouw heeft negentien huurders die, op een netto oppervlakte van 7.500 vierkante meter, voornamelijk werkzaam zijn in de mode-industrie. Het pand is modern en stijlvol ingericht en de bovenste etage is recent geheel gerenoveerd. Het gebouw is gunstig gelegen op een steenworp afstand van het World Fashion Center, de A10 en station Lelylaan.

Maarten de Gruyter: ‘Dit gebouw past perfect bij onze ambities in dit deel van Amsterdam. De gunstige locatie en de diverse mogelijkheden die het biedt, maakten dit voor ons een bijzondere kans en we zijn dan ook verheugd dat we de aankoop zo voortvarend hebben kunnen realiseren.’ Boelens de Gruyter werd in het aankooptraject geadviseerd door HMK notarissen.

Voor vragen, foto’s van hoge resolutie en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Michiel Stroink (0621800054): michiel@boelensdegruyter.nl.

Terug naar nieuws