Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter koopt 15 woningen in Leidschendam

dinsdag 13 februari 2018

Image

Boelens de Gruyter heeft 15 geschakelde woningen aangekocht aan de Schoorlaan 3-31 in Leidschendam. De woningen uit 1961 blijven eerst nog verhuurd, maar de locatie zal uiteindelijk worden (her)ontwikkeld.

De woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter per woning en zijn per drie geschakeld. De Schoorlaan grenst aan het herontwikkelde centrumgebied van Leidschendam, waardoor restaurants, cafés, winkels en andere faciliteiten op loopafstand zijn gelegen. Het nabijgelegen winkelcentrum Leidsenhage wordt momenteel verbouwd tot Mall of the Netherlands, het grootste en meest moderne winkelcentrum van Nederland.

Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “Leidschendam is door de nabijheid van het strand en Den Haag een zeer aantrekkelijke plek om te wonen. De komende tijd zullen wij onze plannen voor deze locatie verder uit gaan werken”. Boelens de Gruyter kocht de woningen met een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 760 m² in januari van PATRIZIA Wohnmodul Beheer I BV. Verkoper werd begeleid door Savills.  


Terug naar nieuws