Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter koopt objecten in Amsterdamse Alfa Driehoek

donderdag 14 juni 2018

Image

Vastgoedontwikkelaar verwerft positie in opkomend gebied Sloterdijk

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is met ingang van 31 mei de nieuwe eigenaar van twee bedrijfsverzamelgebouwen in Amsterdam Sloterdijk. De aankoop van deze twee objecten zorgt voor een meerderheidsbelang in het Alfa Business Center gelegen in het bedrijvengebied Alfa Driehoek, nabij NS-station Sloterdijk.
 
Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “De aankoop van deze objecten is een investering in een gebied dat in de toekomst zal transformeren van kantoorlocatie naar een gemengd woon- en werkgebied. De Alfa Driehoek is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, en de ring A5 en A10 bevinden zich op een steenworp afstand.”
 
Nog één unit beschikbaar
Het gebouw aan de Contactweg 131 met een oppervlakte van ca. 450 m2  v.v.o. wordt gehuurd door onder andere een administratiekantoor, een reisbureau en een taxibedrijf. In het gebouw aan de Dynamostraat 42-48 met een oppervlakte van ca. 2.900 m² v.v.o. zijn onder andere een kledingbedrijf, een bedrijf gespecialiseerd in bodemonderzoek en een webwinkelorganisatie gevestigd. In het pand aan de Dynamostraat 42-48 is nog een unit van 140 m² beschikbaar voor verhuur.
 
De verkoper van Contactweg 131 werd begeleid door Van Galen Vastgoed. De verkoper van Dynamostraat 42-48 werd begeleid door Fellow Real Estate. Boelens de Gruyter werd in beide transacties begeleid door CBRE en HMK Notarissen.
 

 

Terug naar nieuws