Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter nieuwe hoofdsponsor MOP Dames 1

maandag 24 september 2018

Image

Vastgoedontwikkelaar tekent sponsorcontract Vughtse hockeyclub.

Het Dames 1 hockeyteam van de Vughtse Mixed Hockey & Cricketclub MOP start het seizoen met een nieuwe hoofdsponsor.
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft onlangs het sponsorcontract officieel ondertekend.
 
Directeur Maarten de Gruyter van Boelens de Gruyter is erg blij met de samenwerking: “We zijn de trotse hoofdsponsor van een geweldig talentvol team dat bestaat uit jonge, ambitieuze vrouwen. In combinatie met de zeer deskundige en ervaren staf verwachten we een topseizoen voor de Dames 1.”
 
Oude bekende
Maarten de Gruyter speelde zijn hele jeugd bij de Vughtse hockeyclub en was enkele jaren reservekeeper in het eerste van MOP. “Sport heeft altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven uitgemaakt en ik heb van jongs af aan een warme band met de club gehad. Het is dan ook geweldig dat wij nu op deze manier bij MOP betrokken kunnen zijn.”
 
Ook Remco van Lotringen, commissaris tophockey bij MOP, is blij met de nieuwe hoofdsponsor: “Het is ontzettend leuk dat iemand die zo’n lang verleden bij de club heeft nu hoofdsponsor is. Maarten is niet alleen een oude bekende van de club, maar ook een inspirerende en ambitieuze ondernemer. Het belooft een mooi seizoen te worden.”
 
Talent en ambitie
Het team speelt momenteel in de promotieklasse en gaat komend seizoen vol inzetten op de play-offs om daarmee een stap dichter bij de hoogste regionen te komen. De hockeydames worden onder meer begeleid door hoofdtrainer Ageeth Boomgaardt en assistent Maartje Paumen. Beiden hebben hun sporen in de Nederlandse hockeywereld ruim verdiend, onder meer als tophockeyers voor het Nederlands dameselftal. Boomgaardt was bovendien assistent-bondscoach van het Nederlands dameselftal en bondscoach van het Belgische nationale team.
 
Boelens de Gruyter staat dit seizoen op de voorzijde van het wedstrijdshirt van de hockeydames. Daarnaast is het logo van de vastgoedontwikkelaar zichtbaar op een bord langs de lijn.

Terug naar nieuws