Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter ontwikkelt nieuw Europees hoofdkantoor voor Rent-All

woensdag 26 september 2018

Image

Verhuurbedrijf verhuist naar De Houtakker in Bemmel

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter start deze week met de bouw van het nieuwe Europese hoofdkantoor van Rent-All op bedrijventerrein De Houtakker in Bemmel.

Op het perceel van 3 hectare groot komt een gebouw dat bestaat uit 13.500 m² logistiek, 6000 m² werkplaats en 3000 m² kantoor. Het totale volume komt daarmee op 22.500 m² en wordt gerealiseerd door Wijnen Bouw. De nieuwbouw wordt gerealiseerd aan de Kazematten op de Houtakker, een zichtlocatie aan de A15 die de komende jaren verlengd wordt tot aan de A12, waarmee de doorstroom naar Arnhem en Duitsland bevorderd wordt.  

Rent-All levert licht-, audio- en videoapparatuur en rigging voor onder andere theater, televisie, concerten, beurzen en terugkerende evenementen als Soldaat van Oranje, André Rieu, Armin Only en Defqon1. Het bedrijf groeit snel en brengt in de nieuwe locatie verschillende afdelingen onder in één pand.

Europees Hoofdkantoor
Boelens de Gruyter ontwikkelde in 2006 in Amsterdam al een logistieke hal voor Rent-All en realiseerde een jaar terug de uitbreiding hiervan. “Het wordt een gebouw met een hoogwaardige uitstraling passend bij een Europees hoofdkantoor”, aldus directeur Theo van Workum van Rent-All. “Door ervaring uit eerdere projecten was Boelens de Gruyter de uitgelezen partij om dit samen mee op te pakken.”

“Wij zijn er trots op om deze Europese topspeler in de evenementenindustrie te kunnen faciliteren in zijn verdere groei en operationele efficiëntie”, aldus Maarten de Gruyter van Boelens de Gruyter. “Het nieuwe hoofdkantoor vormt een architectonische eenheid met de andere vestigingen, om zo herkenbaar te zijn en uit te stralen waar het bedrijf voor staat.”

 

Terug naar nieuws