Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter opent tijdelijke tweede vestiging

maandag 15 juni 2020

Image

Extra kantoor biedt werknemers meer ruimte en veilige werkplek

Boelens de Gruyter heeft tijdelijk een tweede vestiging geopend in het Westhavengebouw aan de Corsicaweg 10 in Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk het personeel over twee locaties te verdelen en aldus een werkplek aan te bieden waar gemakkelijk 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden.

Naast Corsicaweg 10 blijft Boelens de Gruyter haar hoofdkantoor houden aan de Toetsenbordweg 55 in Amsterdam. Steeds meer bedrijven kiezen inmiddels voor een tijdelijke uitbreiding van hun vloeroppervlakte om zo werkplekken van 1,5 meter te kunnen aanbieden. Het Westhavengebouw is een goede optie vanwege de voor Amsterdam lage huurprijs van 95 euro per vierkante meter.

Het Westhavengebouw is een eigentijds multi-tenant kantoorgebouw gelegen in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Het gebouw is recent gedeeltelijk opgeknapt. De buitengevel heeft een metamorfose ondergaan en ook de entree heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er diverse gebouwgebonden installaties vervangen, waaronder de CV-ketels en de koelmachine. Het hele gebouw is 5.160 m² v.v.o. groot verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping en beschikt over energielabel A. Met name de bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en rijksweg A5 alsmede de goede parkeervoorzieningen op het naastgelegen parkeerterrein maken het Westhavengebouw tot een praktisch kantoorgebouw op een uitstekende locatie.

Zie voor meer informatie www.corsicaweg.nl.

Terug naar nieuws