Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter stapt in als hoofdsponsor jeugdopleiding

maandag 18 juni 2018

Image

FC Den Bosch heeft op de feestelijke gala-avond van donderdag 14 juni jl. een nieuwe hoofdsponsor voor haar jeugdopleiding gevonden. Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter staat tijdens het nieuwe voetbalseizoen op de voorzijde van het wedstrijdshirt van alle teams van de FC Den Bosch jeugdopleiding.

Tijdens de veiling met diverse mooie kavels was het hoofdsponsorschap van de jeugdopleding de 'hoofdprijs'. Boelens de Gruyter trok tijdens de biedingen aan het langste eind en mag zich voor het seizoen 2018-2019 hoofdsponsor van de FC Den Bosch Jeugdopleiding noemen.

Directeur Paul van der Kraan: ''Het gala is een geslaagde festiviteit voor FC Den Bosch. Het is geweldig dat we nu ook een nieuwe hoofdsponsor gevonden hebben voor onze jeugd. Hiermee kunnen we de jeugdopleiding verder door laten groeien en ons nog beter inzetten voor talentontwikkeling. Een passende 'match' tussen twee partijen waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. We zijn Boelens de Gruyter dan ook zeer erkentelijk voor het instappen als hoofdsponsor van de jeugd.

Harm Boelens over de samenwerking: ''We willen de ontwikkeling van de jeugdopleiding stimuleren en met dit hoofdsponsorschap kunnen we een belangrijk steentje bijdragen. We streven naar een regionaal getinte jeugdopleiding en helpen op deze manier met het bouwen aan de toekomst. ''

Terug naar nieuws