Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter stelt management team aan

woensdag 3 juli 2019

Image

Boelens de Gruyter heeft een managementteam aangesteld om het bedrijf aan te passen aan de snelle groei van de afgelopen twee jaar. Naast directeuren Harm Boelens en Maarten de Gruyter bestaat dit team uit projectontwikkelaar Joëlle Lokhorst, die benoemd is als adjunct-directeur voor de projectontwikkeling, terwijl Elodie de Haseth Möller het commerciële team aanstuurt in haar functie als adjunct-directeur commercie. Operationeel manager Aemilia Broekman is verantwoordelijk voor de ondersteunende afdelingen.

Joëlle Lokhorst (32) trad in 2013 in dienst bij Boelens de Gruyter, waar ze startte met het ambitieuze project aan de Wibautstraat in Amsterdam: een nieuwe hotelbestemming voor het kenmerkende Trouwgebouw en de Parooltoren. Hierna volgde meerdere projecten waaronder de transformatie van Floor, een wooncomplex in het voormalige Jan Bommerhuis.

Elodie de Haseth Möller (31) werkt sinds eind 2016 bij Boelens de Gruyter als commercieel ontwikkelaar en speelt een belangrijke rol in de acquisitie van ontwikkelingsobjecten voor Boelens de Gruyter. Zij maakte de overstap van Jones Lang LaSalle, waar ze werkte als senior vastgoedadviseur.

Aemilia Broekman-Bosman (42) trad begin dit jaar bij Boelens de Gruyter in dienst en was elf jaar lang business development director bij Golden Tulip/Louvre Hotels Group, waarna zij vier jaar in de Verenigde Staten woonde.

Terug naar nieuws