Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter verhuurt laatste meters in Modrôme

dinsdag 16 april 2019

Image

Jumpstart Jr. Foundation en stichting DON nieuwe huurders

De laatste beschikbare meters in bedrijfsverzamelgebouw Modrôme aan het Koningin Wilhelminaplein 12-14 zijn verhuurd aan Jumpstart Jr. Foundation en stichting DON. Steeds meer niet modegerelateerde bedrijven kiezen voor het gebied rond het World Fashion Centre, dat gunstig gelegen is tussen de A10 en station Lelylaan.

Sinds de oprichting in 2006 zet stichting DON zich in voor de genezing van diabetes type 1. Dankzij de hulp van donateurs, sponsoren, vrijwilligers en ambassadeurs levert stichting DON een wezenlijke bijdrage aan de wereldwijde strijd tegen de ziekte. Jumpstart Jr. Foundation is een stichting die getalenteerde jonge violisten en cellisten ondersteunt en stimuleert, onder meer door het uitlenen van snaarinstrumenten. Daarnaast worden de musici gecoacht, kunnen ze cursussen volgen en krijgen ze toegang tot het internationale netwerk van de stichting.

Multifunctionele omgeving
Modrôme werd in 1964 gebouwd naar een ontwerp van architect Marius Duintjer en was oorspronkelijk een confectiefabriek van de firma Stibbe. De beton- en glasconstructie was typisch voor de functie van het gebouw en paste binnen de tijdsgeest en het werk van de architect. Het gebouw meet ruim 5600 m². Dankzij de unieke industriële sfeer, geschiedenis en uitstraling is het gebouw een gemeentelijk monument.

Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “De diversiteit van de huurders in Modrôme zorgt voor een creatieve plek waar mensen graag komen. Het monumentale gebouw past daarmee perfect in dit opbloeiende gebied dat zich steeds meer ontwikkelt tot een multifunctionele omgeving.” Boelens de Gruyter werd begeleid door DRS Makelaars en HeidaDeken.

Terug naar nieuws