Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter verlengt sponsoring MOP Dames 1

dinsdag 22 januari 2019

Image

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is ook de rest van het seizoen hoofdsponsor van het Dames 1 hockeyteam van de Vughtse Mixed Hockey & Cricketclub MOP. De onderneming heeft het contract in de winterstop verlengd.

Sinds begin dit seizoen, september vorig jaar, prijkt Boelens de Gruyter op de shirts van de dames die uitkomen in de Promotieklasse, het op een na hoogste niveau in Nederland. Voor directeur Maarten de Gruyter is het niet meer dan logisch dat de samenwerking met het vlaggenschip bij de dames is voortgezet. “Mijn hart en verleden liggen bij deze club. Ik kom hier al van jongs af aan.”

Vertrouwen 
De Gruyter speelde zijn hele jeugd bij de Vughtse hockeyclub en was enkele jaren reservekeeper van het eerste elftal. “Het is fijn om nu iets terug te doen. Als ik zie hoe geweldig de dames het momenteel doen in de Promotieklasse geeft dat veel vertrouwen. Continuïteit is belangrijk, vandaar dat we het team de rest van het seizoen blijven ondersteunen.”

Toen hij vorig jaar het sponsorcontract tekende, had de vastgoedondernemer hoge verwachtingen. Gelet op het talentvolle team met jonge ambitieuze vrouwen en een zeer deskundige en ervaren staf voorspelde De Gruyter een topseizoen. Na elf wedstrijden staat het keurkorps tweede in de poule van de Promotieklasse en daarmee ligt het op koers voor de doelstelling van dit seizoen: deelname aan de play-offs. Via die extra wedstrijden kan het team promoveren naar de Hoofdklasse, de eredivisie binnen het hockey.

De hockeydames worden begeleid door voormalig Oranje-iconen Ageeth Boomgaardt (hoofdtrainer) en Maartje Paumen (assistent). Boomgaardt heeft bijna tweehonderd interlands op haar naam staan, Paumen speelde 235 wedstrijden voor ons land. Terwijl Paumen pas onlangs afscheid nam als actief speelster, heeft Boomgaardt al ervaring opgedaan als assistent-bondscoach van het Nederlands dameselftal en bondscoach van het Belgische damesteam.

Terug naar nieuws