Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter verlengt sponsoring MOP Dames 1

donderdag 22 oktober 2020

Image

Vastgoedontwikkelaar verbindt zich langer aan Vughtse club

Boelens de Gruyter blijft ook het seizoen 2020-2021 hoofdsponsor van het Dames 1-hockeyteam van de Vughtse Mixed Hockey & Cricketclub MOP.

Sinds twee jaar prijkt Boelens de Gruyter op de shirts van de dames die uitkomen in de Promotieklasse, het op een na hoogste niveau in Nederland. Door corona ging een paar maanden geleden de promotie naar de Hoofdklasse niet door. Voor directeur Maarten de Gruyter is het niet meer dan logisch dat de samenwerking met het vlaggenschip bij de dames is voortgezet. “Juist in deze tijd hebben veel clubs het moeilijk, terwijl bedrijven ook de sponsoring nog eens stopzetten. Wij steunen MOP in goede, maar ook in slechte tijden. Dus ook nu kan de club op ons rekenen.”

Continuïteit belangrijk
De Gruyter speelde zijn hele jeugd bij de Vughtse hockeyclub en was enkele jaren reservekeeper van het eerste elftal. “Mijn hart en verleden liggen bij deze club. Ik kom hier al van jongs af aan en heb veel aan de club te danken. Het is fijn om nu iets terug te kunnen doen. Continuïteit is belangrijk, het opbouwen van een sterk team heeft tijd nodig, daarom blijven we het team ook dit seizoen ondersteunen.”

Het logo van Boelens de Gruyter staat op de voorkant van het wedstrijdshirt en op de jassen van de begeleiding. Het logo dat op de achterkant van het rokje staat is van het project Amadeiro in Den Bosch, waar Boelens de Gruyter de oude telefooncentrale van KPN herontwikkelt tot een levendig en (openbaar) toegankelijk gebied waar gewoond, gewerkt en geleefd kan worden.

MOP-voorzitter Walter van Benthem is blij dat Boelens de Gruyter trouw gebleven is aan MOP en het topteam Dames 1. “Onder de strakke en ervaren leiding van de hoofdcoach Roeland de Laat en assistent coach Moses Lodarmasse bouwen we aan een ijzersterk eerste team. Deze steun gaat ons daar enorm bij helpen en daar zijn we Boelens de Gruyter dan ook zeer dankbaar voor”, aldus Van Benthem.

Terug naar nieuws