Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter verwerft objecten in Amsterdam en Nijmegen

donderdag 25 januari 2018

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft haar portefeuille in Amsterdam uitgebreid met de aankoop van bedrijfs- en kantoorgebouwen in het Westelijk Havengebied en op bedrijventerrein Sloterdijk III. Daarnaast is Boelens de Gruyter eigenaar geworden van een bedrijfsruimte in Nijmegen.
 
Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “De aankoop van deze objecten is een investering in de toekomst, omdat ze gelegen zijn in opkomende gebieden. We streven naar een duurzame exploitatie.”
 
Passenger Terminal Amsterdam
Eén van de nieuw aangekochte objecten is een bedrijfsgebouw aan de Coenhavenweg 16 in Amsterdam. Deze locatie heeft veel potentie omdat de Passenger Terminal Amsterdam zo goed als zeker van de Piet Heinkade naar de Coenhaven zal verhuizen.

Het andere gebouw waar Boelens de Gruyter eigenaar van is geworden, bevindt zich op tien minuten afstand van de Coenhavenweg 16. Het betreft een kantoorpand aan de Corsicaweg 10 dat circa 5158 m² vvo groot is. Het gebouw heeft uitzicht over de Westhaven. Boelens de Gruyter gaat de Corsicaweg 10 up-to-date maken om diverse haven- en transportgebonden bedrijven aan te trekken.
 
Naast de objecten in het Westelijk Havengebied heeft Boelens de Gruyter twaalf bedrijfsunits op bedrijventerrein Sloterdijk III aangekocht. De volledig verhuurde units zijn gelegen aan Pleimuiden 8-10 in Amsterdam.

Bedrijfsruimte Nijmegen
Door de aankoop van de bedrijfsruimte in Nijmegen is Boelens de Gruyter ook in die stad actief geworden. Daar heeft de vastgoedontwikkelaar een bedrijfsobject gekocht aan de Sint Hubertusstraat 50. Het gebouw is volledig verhuurd aan Stichting Hobbycentrum Nijmegen en is gelegen in een gebied dat sterk in ontwikkeling is.
 
De verkoper is een particuliere belegger die in deze transactie vertegenwoordigd werd door Cushman & Wakefield.

Terug naar nieuws