Terug

Nieuws

Boelens de Gruyter verhuurt 900 m2 in Fashion House

donderdag 21 september 2017

Image

Boelens de Gruyter verhuurt 900 m² in Fashion House.

Diversiteit in lijn met ontwikkeling tot multifunctioneel gebied.

Amsterdam, 21 september 2017 – Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft nieuwe huurders aangetrokken voor het Fashion House aan het Koningin Wilhelminaplein 8-10 in Amsterdam. Het gebouw heeft daardoor meer diversiteit in de huurders gekregen. Dit ligt in lijn met de ontwikkeling van het gebied tussen de A10 en station Lelylaan naar een multifunctionele omgeving.

Inmiddels is nog eens circa 900 m² van het 7.500 m² grote gebouw verhuurd aan bedrijven uit verschillende branches, waaronder 1530 Real Estate, Cichi Dining Experience, Vivienne H Modeagenturen, Stichting Right to Play Nederland, Stellasstyle en Locals United. In het gebouw is nog circa 800m² kantoorruimte beschikbaar.

“We zijn erg blij dat we in samenwerking met Heida Deken en DRS Makelaars huurders hebben kunnen aantrekken die in verschillende branches opereren. Dit past binnen het nieuwe concept om meer diversiteit te creëren in dit bedrijfsverzamelgebouw”, aldus directeur Maarten de Gruyter.

Boelens de Gruyter kocht het gebouw eind vorig jaar en heeft afgelopen tijd de algemene ruimtes vernieuwd waardoor ze nu de uitstraling hebben die past bij de historie van het industriële object, een voormalige modefabriek. Op de tweede verdieping is een coffeecorner met WiFi die huurders kunnen gebruiken om te vergaderen of te flexwerken. 

Terug naar nieuws