Terug

Nieuws

Nippon Express verlengt huurcontract logistiek centrum

donderdag 24 september 2020

Image

Nippon Express huurt ook de komende zes jaar het logistiek centrum aan de Industrieweg 15 in Voorschoten van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter en Van Wanrooij Projectontwikkeling. Voorschoten is een populaire forensengemeente, strategisch gelegen tussen Leiden en Den Haag. 

Het object ligt op een perceel van circa 65.000 vierkante meter en de opstal is circa 35.000 vierkante meter bvo groot. Nippon Express verlengde per 1 september de huur van het volledige gebouw. Op het bijbehorende parkeerterrein is plaats voor ongeveer 200 auto’s. Boelens de Gruyter en Van Wanrooij Projectontwikkeling kochten het logistiek centrum ruim twee jaar geleden samen aan. Verhuurders werden bij de transactie bijgestaan door QB Real Estate Management, Nippon Express werd geadviseerd door Schenk Makelaars Consultants, onderdeel van Schenk & Partners uit Hoofddorp.

Wonen en werken
Het logistiek centrum is gelegen op bedrijventerrein Dobbewijk, waar wonen en werken al jarenlang samengaan. Het gebied werd de afgelopen jaren gerevitaliseerd met verschillende nieuwbouwobjecten en kenmerkt zich door een mix aan bedrijven die voorzien in de behoeftes van de lokale bevolking. Ook zijn er verschillende woonstraten aanwezig. Het treinstation Voorschoten is gelegen op 10 minuten loopafstand van het object. Aan de overzijde van het spoor ligt de populaire woonwijk Voorsche Park, aan de noord- en westzijde is een mooi uitzicht over de landerijen.

Terug naar nieuws