Terug

Nieuws

Twee modebedrijven huren ruimte in Westhavengebouw

donderdag 16 april 2020

Image

Studio C Company en Absolute Fashion naar Westelijk Havengebied

Modebedrijven Studio C Company en Absolute Fashion hebben hun intrek genomen in het Westhavengebouw aan de Corsicaweg 10 in Amsterdam. Met name de bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en rijksweg A5 alsmede de goede parkeervoorzieningen op het naastgelegen parkeerterrein maken het Westhavengebouw tot een praktisch kantoorgebouw op een uitstekende locatie.

Het Westhavengebouw is een eigentijds multi-tenant kantoorgebouw gelegen in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Het gebouw is recent gedeeltelijk opgeknapt. De buitengevel heeft een metamorfose ondergaan en ook de entree heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er diverse gebouwgebonden installaties vervangen, waaronder de CV-ketels en de koelmachine. Het hele gebouw is 5.160 m² v.v.o. groot verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping en beschikt over energielabel A.

Diversiteit van huurders
Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: “Het is goed om te zien dat ook modebedrijven de weg naar het Westelijk Havengebied weten te vinden. De diversiteit van de huurders wordt hiermee vergroot en dat maakt het Westhavengebouw een prettige plek om te werken.”

Boelens de Gruyter is momenteel bezig met het verder uitzetten van de werkzaamheden in het gebouw. Het entreegebied is aangepakt, de volgende stap die gezet gaat worden zijn de gezamenlijke hallen, trappen en liften. Hierbij wordt de lijn doorgezet die in het entreegebied is neergezet.

Naast Studio C Company en Absolute Fashion huren ook Nissan Carier Europe, Allied Carriers Europe, Wagenborg Agencies, Interlloyd, LBH Netherlands, Iustum, Intermodal Transport, Steder Group Agencies en Poederbaas Media kantoorruimte in het Westhavengebouw. Boelens de Gruyter wordt begeleid door Spring Real Estate. Zie voor meer informatie www.corsicaweg.nl.

Terug naar nieuws