Over ons

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. In de afgelopen jaren hebben we met een enthousiast team hard gewerkt aan een aantal diverse projecten. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen wij de betreffende woon‐ of werkomgeving dus altijd voor én met de klant. Het bedenken van efficiënte oplossingen voor een duurzaam (her)gebruik zijn hierbij essentieel. Binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen zien wij als een uitdaging waar we veel ervaring mee hebben. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Noordelijke IJ-oever met een spectaculair uitzicht op het IJ in Amsterdam en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Boelens de Gruyter is lid van logo-neprom.jpg

Harm Boelens

Harm Boelens

Directeur

Harm, geboren in Friesland, rondde in 1996 zijn studie Algemene Bouwkunde af aan de Hogeschool Groningen. Na het afronden van zijn tweede studie Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de Technische Universiteit Delft startte hij zijn loopbaan als projectontwikkelaar.

Harm is mede door zijn ruime ervaring als ontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexe kantoor- en woonprojecten. Samen met Maarten de Gruyter is hij directeur van Boelens de Gruyter.

Maarten de Gruyter

Maarten de Gruyter

Directeur

Maarten, geboren in ’s‐Hertogenbosch, is afkomstig uit een geslacht van ondernemers. Al op vijftienjarige leeftijd startte Maarten zijn eerste onderneming. Hij studeerde in zowel Brussel als Amsterdam alwaar hij zijn studie International Business afrondde. Na het afronden van zijn studie is hij werkzaam geweest in de vastgoedsector als ontwikkelaar en investeerder.

Elodie de Haseth Möller

Elodie de Haseth Möller

Adjunct-directeur commercie

Sinds december 2016 is Elodie werkzaam bij Boelens de Gruyter. Na de bachelor Economie en Bedrijfskunde aan de UvA is Elodie als vastgoedadviseur bij JLL gaan werken. Als onderdeel van het Agency Leasing team in Amsterdam deed zij de verhuur van kantoorgebouwen alsmede het verkopen van herontwikkelingsobjecten. Naast haar baan heeft ze de master Bedrijfskunde aan de UvA afgerond.

Joëlle Lokhorst

Joëlle Lokhorst

Adjunct-directeur ontwikkeling

Joëlle Lokhorst is sinds 2013 werkzaam bij Boelens de Gruyter. Haar interesse en expertise ligt voornamelijk bij complexe binnenstedelijke transformaties van gebouwen en gebieden.

Joëlle heeft bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met als afstudeerrichting Real Estate & Housing.

Mark Blommesteijn

Mark Blommesteijn

adjunct-directeur ontwikkeling

Mark Blommesteijn werkt sinds maart 2021 bij Boelens de Gruyter als adjunct-directeur ontwikkeling, met een focus op kantoren. Mark werkte hiervoor als senior development manager bij EDGE Technologies, het voormalige OVG Real Estate. Hij studeerde Bouwkunde aan de TU Delft.

Bahar Akbarian

Bahar Akbarian

Ontwikkelaar

Bahar werkt sinds mei 2019 als projectontwikkelaar voor Boelens de Gruyter. Daarvoor werkte zij als adviseur huisvesting en vastgoed bij ICSadviseurs. Ze studeerde bouwkunde en real estate & housing aan de TU Delft. 

Bart van Hoof

Bart van Hoof

Commercieel ontwikkelaar

Bart werkt bij Boelens de Gruyter als junior commercieel ontwikkelaar. Hij studeerde bouwtechnische bedrijfskunde in Utrecht. Eerder werkte Bart als junior projectmanager bij Heren2 en als junior consultant alternative investments bij Savills in Amsterdam. 

 

 

Bernard Murre

Bernard Murre

Ontwikkelaar

Bernard werkt bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Hij studeerde bouwkunde aan de TU in Delft en deed zijn afstudeeronderzoek bij Rebel Group in Rotterdam.

Dennis Masselink

Dennis Masselink

Technisch Projectontwikkelaar

Elies Koot

Elies Koot

Ontwikkelaar

Elies Koot werkt sinds februari 2019 als projectontwikkelaar bij Boelens de Gruyter. Elies werkte daarvoor bij Dura Vermeer en KondorWessels Vastgoed.

Jacqueline Hougee

Jacqueline Hougee

Manager Commercieel Vastgoed

Jacqueline heeft twee Bachelor degrees in Business Administration en een Master degree in Real Estate Development aan de University of Westminster, London behaald. Zij is voor 3,5 jaar werkzaam geweest bij Cromwell Property Group in de rol van Investment Manager Benelux. Voor Cromwell was Jacqueline werkzaam bij Schiphol Group in verschillende functies, waaronder Portfolio Manager, Property Manager en Portfolio Analist. Binnen het commerciële team van Boelens de Gruyter zal Jacqueline zich richten op de verhuur van onze kantoorontwikkelingen.

Janwillem Eijgelaar

Janwillem Eijgelaar

Ontwikkelaar

Janwillem werkt sinds mei 2019 bij Boelens de Gruyter als senior projectontwikkelaar. Eerder werkte hij voor onder meer Noordwest Ziekenhuisgroep, CBRE Global Investors en ING Real Estate Investment Management. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoed(her)ontwikkeling, assetmanagement, vastgoedmanagement, installatiemanagement en duurzaamheid.

Jasper van de Koevering

Jasper van de Koevering

ontwikkelaar

Jasper werkt bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Na zijn studie Real Estate Management & Development aan de Technische University in Eindhoven, heeft hij gewerkt als projectmanager bij JLL.

Marnix Beudeker

Marnix Beudeker

Ontwikkelaar

Marnix werkt bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Hij studeerde Construction Management and Engineering aan de TU Delft,  liep stage bij Arcadis en werkte bij Schiphol Real Estate.

Rens Buskop

Rens Buskop

Commercieel ontwikkelaar

Rens werkt sinds juli 2020 bij Boelens de Gruyter als commercieel ontwikkelaar. Hij studeerde Politicologie in Leiden en deed een Master in Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (RSM). Ten tijde van zijn studie liep hij daarnaast een public affairs stage in Brussel, werkte hij bij Pon en was hij voorzitter van de Veerstichting. 

Robin Junker

Robin Junker

ontwikkelaar

Robin, geboren in Nijmegen, heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Na zijn afstuderen in de richting Urban Systems & Real Estate is hij begonnen bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar.

Tijdens zijn master heeft hij zijn kennis verrijkt in Singapore, waar hij een half jaar heeft gestudeerd aan de National University of Singapore. Robins interesse gaat uit naar complexe (her)ontwikkelingsvraagstukken. Het liefst binnenstedelijk. Robin is sinds juli 2018 werkzaam bij Boelens de Gruyter.

 

Rogier Rombouts

Rogier Rombouts

Ontwikkelaar

Rogier werkt als projectontwikkelaar bij Boelens de Gruyter sinds september 2016. Na zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, heeft hij gewerkt bij Rabobank International. Daar heeft hij zich als projectmanager bezig gehouden met het adviseren van en investeren in banken in ontwikkelingslanden.

Het is zijn droom ooit betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de Olympische Spelen, met als streven een duurzame nalatenschap. 

Toon van Dorst

Toon van Dorst

Ontwikkelaar en transactiemanager

Toon werkt bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar en transactiemanager. Hij studeerde af in Real Estate Management & Development aan de TU in Eindhoven en volgt Fiscaal Recht aan de UvA. Hiervoor is hij 5 jaar werkzaam geweest bij Peak Development als projectontwikkelaar.

Wanchy Yeh

Wanchy Yeh

ontwikkelaar

Wanchy werkt bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Zij studeerde bouwkunde aan de TU in Delft en deed haar afstudeeronderzoek bij Fakton Capital in Amsterdam.

Aemilia Broekman-Bosman

Aemilia Broekman-Bosman

Operationeel manager

Aemilia werkt sinds januari 2019 bij Boelens de Gruyter als operationeel manager. Aemilia was elf jaar lang business development director bij Golden Tulip/Louvre Hotels Group, waarna zij vier jaar in de Verenigde Staten woonde. Bij Boelens de Gruyter is ze verantwoordelijk voor personeelszaken, het secretariaat, interne processen, financieringsaanvragen en overige operationele zaken. 

Angelique Suffrain

Angelique Suffrain

Administrateur

Angelique werkt bij Boelens de Gruyter als administrateur. In 2014 heeft zij haar studie Moderne Bedrijfsadministratie afgerond. Momenteel is ze bezig om naast haar werk de HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie af te ronden. De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan in verschillende financiële functies bij o.a. Ymere en Arcari Fund Solutions.

Hylke Sloof

Hylke Sloof

Controller

Hylke is controller bij Boelens de Gruyter. Hij werkte eerder ruim vier jaar als senior controller bij Syntrus Achmea en daarvoor ruim negen jaar als assistent regiocontroller bij BPD Ontwikkeling. Hij volgde de universitaire controllingopleiding van Nyenrode.

Rutger van Eeuwijk

Rutger van Eeuwijk

Directeur QB Real Estate Management

Rutger studeerde Bedrijfskunde in Rotterdam en werkte voor ING Real Estate en Unibail-Rodamco. Als directeur van QB Real Estate Management is hij met zijn team verantwoordelijk voor het asset management van de portefeuilles van Boelens de Gruyter en Quan Real Estate Investors.

Anne Herklots

Anne Herklots

Asset manager QB REAL ESTATE MANAGEMENT

Anne, geboren in Breda, is sinds 2020 onderdeel van het QB Real Estate Management team als Asset Manager. Tijdens haar bachelor rechtsgeleerdheid studeerde zij een half jaar aan de universiteit van Barcelona en liep zij stage bij een advocatenkantoor. Gedurende haar master was Anne ook al werkzaam bij Boelens de Gruyter.

Wiëna van den Berg

Wiëna van den Berg

Asset Manager QB Real Estate Management

Wiëna is sinds 2018 onderdeel van het team als Asset Manager. De bachelor studie Management, Economie en Recht richting Vastgoed en Makelaardij heeft zij afgerond naast haar baan bij vastgoedfonds Accres Real Estate. Bij dit fonds heeft ze ruim 7,5 jaar gewerkt en in deze periode heeft zij zichzelf breed ontwikkeld op het gebied van asset management en bezig gehouden met commercieel en technisch beheer van voornamelijk bedrijfsonroerend goed gelegen in de Randstad.

Jaap Boender

Jaap Boender

Marketing manager

Jaap heeft passie voor media, technologie en marketing. Als oprichter van twee succesvolle reclamebureaus heeft hij zeer ruime ervaring als ondernemer in de media- en reclamesector.

 

Kyra Scherrenberg

Kyra Scherrenberg

Marketing & PR Manager

Kyra is sinds oktober 2018 werkzaam voor Boelens de Gruyter. Tot 2013 was zij tijdens haar studie Communicatiewetenschap ook al onderdeel van het Boelens de Gruyter team. Daarna werkte zij in verschillende branches en richtte het bedrijf bike.box op. Kyra is onderdeel van het commerciële team en verantwoordelijk voor marketing, PR, communicatie, sponsoring en evenementen.

Didi Dolman

Didi Dolman

marketing-medewerker

Didi werkt bij Boelens de Gruyter als marketing-medewerker. Ze behaalde haar master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan Tilburg University en liep stage bij L'Oréal als Assistant Public Relations.

Selina Bhaidjoe

Selina Bhaidjoe

Marketing- & Event medewerker

Sinds 2016 maakt Selina deel uit van het Boelens de Gruyter team. Na het afronden van haar studie Leisure Management deed zij in verschillende functies en branches werkervaring op. Selina is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van evenementen en relatiebeheer. 

Caroline Versleijen

Caroline Versleijen

Directiesecretaresse

Caroline werkt bij Boelens de Gruyter als directiesecretaresse. Daarvoor werkte zij in vergelijkbare functies bij DAS Nederlandse Rechtsbijstand en Nijkerk Holding BV.

Daisy van der Kamp

Daisy van der Kamp

Secretaresse

Daisy heeft haar opleiding tot directiesecretaresse in 2014 afgerond en is daarna 4,5 jaar werkzaam geweest als secretaresse bij FysioConcept in het Amsterdamse Bos. Sinds 2019 werkt Daisy bij Boelens de Gruyter als secretaresse. 

Kim van Dijk

Kim van Dijk

Personal Assistant

Na haar studie aan Schoevers ging Kim werken als binnendienst medewerker bij een woningmakelaar in Amersfoort. Na 2,5 jaar besloot ze haar horizon te gaan verbreden en zich verder te ontwikkelen in het ondersteunen van management en directie. Kim werkte als Management Assistant bij een internationale transportorganisatie in vloeibare levensmiddelen. Maar de interesse voor het vastgoed bleef en in maart 2019 besloot ze om daar gehoor aan te geven. Als Personal Assistant van Maarten de Gruyter is zij onderdeel van het secretariaat van Boelens de Gruyter. 

Bob van der Zande

Bob van der Zande

Van der Zande is opgeleid als stedenbouwkundige en werkte veertig jaar bij de gemeente Amsterdam, onder meer als woningbouwregisseur en adjunct-directeur van het ontwikkelingsbedrijf. In juni startte hij bij Balthasar & Partners, dat adviseert bij ondernemingsstrategie en -besturing en bij binnenstedelijke transformatie, gebiedsontwikkeling en regionale samenwerking. Daarnaast is hij bestuurslid en trustee van het internationale kennisnetwerk Urban Land Institute.

Herberth Samsom

Herberth Samsom

Herberth Samsom is CEO van veilinghuis TB Auctions (o.a. BVA en Troostwijk) en medeoprichter van InShared. Daarvoor was hij lange tijd managing partner bij reclamebureau DDB. 

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. In de afgelopen jaren hebben we met een professioneel, specialistisch en enthousiast team hard gewerkt aan een aantal gevarieerde complexe binnenstedelijke projecten. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen wij de betreffende woon- of werkomgeving dus altijd voor en met de klant. Het bedenken van efficiënte oplossingen voor een duurzaam (her)gebruik zijn hierbij essentieel. Binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen wordt gezien als een uitdaging waar we veel ervaring mee hebben. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Ons hoofdkantoor in Amsterdam heeft spectaculair uitzicht op het IJ en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.Wij bieden de volgende vacature(s) aan: