Over ons

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. In de afgelopen jaren hebben we met een enthousiast team hard gewerkt aan een aantal diverse projecten. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen wij de betreffende woon‐ of werkomgeving dus altijd voor én met de klant. Het bedenken van efficiënte oplossingen voor een duurzaam (her)gebruik zijn hierbij essentieel. Binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen zien wij als een uitdaging waar we veel ervaring mee hebben. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Noordelijke IJ-oever met een spectaculair uitzicht op het IJ in Amsterdam en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Boelens de Gruyter is lid van logo-neprom.jpg

Harm Boelens

Harm Boelens

Directeur

Harm, geboren in Friesland, rondde in 1996 zijn studie Algemene Bouwkunde af aan de Hogeschool Groningen. Na het afronden van zijn vervolgstudie Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de TU Delft, startte hij zijn loopbaan als projectontwikkelaar. Door zijn ruime ervaring is hij gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexe kantoor- en woonprojecten. Samen met Maarten de Gruyter is hij directeur van Boelens de Gruyter.

 

Maarten de Gruyter

Maarten de Gruyter

Directeur

Maarten, geboren in ’s‐Hertogenbosch, is afkomstig uit een geslacht van ondernemers. Al op vijftienjarige leeftijd startte Maarten zijn eerste onderneming. Hij studeerde in zowel Brussel als Amsterdam. Na het afronden van zijn studie International Business is hij werkzaam geweest in de vastgoedsector als ontwikkelaar en investeerder. Samen met Harm Boelens is hij directeur van Boelens de Gruyter.

Elodie de Haseth Möller

Elodie de Haseth Möller

Adjunct-directeur commercie

Elodie is sinds 2016 werkzaam bij Boelens de Gruyter. Na het afronden van de bachelor Economie en Bedrijfskunde aan de UvA, ging Elodie als vastgoedadviseur bij JLL aan de slag. Als onderdeel van het Agency Leasing team in Amsterdam deed zij de verhuur van kantoorgebouwen alsmede het verkopen van herontwikkelingsobjecten. Naast haar baan heeft ze de master Bedrijfskunde aan de UvA afgerond.

Joëlle Lokhorst

Joëlle Lokhorst

Adjunct-directeur ontwikkeling

Joëlle is sinds 2013 onderdeel van het team van Boelens de Gruyter. Ze studeerde Bouwkunde aan de TU Delft met als afstudeerrichting Real Estate & Housing. Met afgeronde projecten als het Parooltoren & Trouwgebouw en Floor op de Wibautstraat ligt haar interesse en expertise ligt voornamelijk bij complexe binnenstedelijke transformaties van gebouwen en gebieden.

Mark Blommesteijn

Mark Blommesteijn

adjunct-directeur ontwikkeling

Mark is sinds maart 2021 werkzaam bij Boelens de Gruyter. In zijn rol als adjunct-directeur ontwikkeling ligt zijn focus op kantoren. Hij studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en werkte onder andere als senior development manager bij EDGE Technologies, het voormalige OVG Real Estate.

Bahar Akbarian

Bahar Akbarian

Ontwikkelaar

Bahar is sinds mei 2019 werkzaam bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Ze studeerde Bouwkunde met Real Estate & Housing aan de TU Delft. Eerder werkte zij als adviseur huisvesting en vastgoed bij ICS adviseurs.

Bart van Hoof

Bart van Hoof

Commercieel ontwikkelaar

Bart is sinds 2020 werkzaam bij Boelens de Gruyter team als junior commercieel ontwikkelaar. Na het afronden van zijn studie Bouwtechnisch Bedrijfskunde in Utrecht werkte hij bij zowel Heren2 als junior projectmanager als bij Savills als junior consultant alternative investments in Amsterdam.

 

 

Bernard Murre

Bernard Murre

Ontwikkelaar

Bernard is sinds 2020 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als projectontwikkelaar. Hij studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en deed zijn afstudeeronderzoek bij Rebel Group in Rotterdam.

Dennis Masselink

Dennis Masselink

Technisch Projectontwikkelaar

Elies Koot

Elies Koot

Ontwikkelaar

Sinds februari 2019 is Elies onderdeel van het Boelens de Gruyter team als projectontwikkelaar. Hiervoor was zij werkzaam bij Dura Vermeer en KondorWessels Vastgoed, waar ze verantwoordelijk was voor het ontwikkelingsproces van acquisitie tot en met de realisatiefase van diverse projecten.

Jacqueline Hougee

Jacqueline Hougee

Manager Commercieel Vastgoed

Jacqueline is sinds oktober 2020 werkzaam bij Boelens de Gruyter waar zij binnen het commerciële team richt op de verhuur van onze kantoorontwikkelingen. Hiervoor was zij werkzaam bij Cromwell Property Group in de rol van Investment Manager Benelux en Schiphol Group in verschillende functies, waaronder Portfolio Manager, Property Manager en Portfolio Analist. Jacqueline heeft twee Bachelor degrees in Business Administration en een Master degree in Real Estate Development aan de University of Westminster, London behaald.

Janwillem Eijgelaar

Janwillem Eijgelaar

Ontwikkelaar

Janwillem is sinds mei 2019 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als senior projectontwikkelaar. Eerder was hij werkzaam voor onder andere Noordwest Ziekenhuisgroep, CBRE Global Investors en ING Real Estate Investment Management. Hierdoor heeft hij uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoed(her)ontwikkeling, assetmanagement, vastgoedmanagement, installatiemanagement en duurzaamheid.

Jasper van de Koevering

Jasper van de Koevering

ontwikkelaar

Jasper is sinds oktober 2020 werkzaam bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Na het afronden van de studie Real Estate Management & Development aan de TU in Eindhoven, was hij werkzaam bij JLL als projectmanager.

Kevin Claus

Kevin Claus

Ontwikkelaar

Kevin Claus is sinds september werkzaam bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Vanuit het kantoor in Den Bosch houdt hij zich bezig met projecten in het zuiden van het land. Kevin werkte hiervoor bij HEVO Den Bosch als projectmanager. Hij studeerde bouwkunde aan de TU Eindhoven. 

Marnix Beudeker

Marnix Beudeker

Ontwikkelaar

Marnix is sinds augustus 2019 werkzaam bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar. Hij was hiervoor werkzaam bij Schiphol Real Estate, rondde de studie Construction Management and Engineering af aan de TU Delft en liep stage bij Arcadis.

Nadine van Kaam

Nadine van Kaam

Commericeel medewerker

Nadine is sinds september werkzaam bij Boelens de Gruyter team als commercieel medewerker. Nadine werkte hiervoor vier jaar lang als adviseur bedrijfsmatig vastgoed bij FRIS Bedrijfsmakelaars in Amsterdam. Nadine studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en is Kandidaat Register Makelaar.

Rens Buskop

Rens Buskop

Commercieel ontwikkelaar

Rens is sinds juli 2020 werkzaam bij Boelens de Gruyter als commercieel ontwikkelaar. Hij studeerde Politicologie in Leiden en deed een Master in Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (RSM). Ten tijde van zijn studie liep hij daarnaast een public affairs stage in Brussel, werkte hij bij Pon en was hij voorzitter van de Veerstichting. 

Robin Junker

Robin Junker

ontwikkelaar

Robin heeft Bouwkunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Na zijn afstuderen in de richting Urban Systems & Real Estate is hij in 2018 begonnen bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar, waar zijn interesse uitgaat naar complexe (her)ontwikkelingsvraagstukken, waarvan het liefst binnenstedelijk.

Rogier Rombouts

Rogier Rombouts

Ontwikkelaar

Rogier is sinds september 2016 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als projectontwikkelaar. Na het afronden van zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft, was hij werkzaam bij Rabobank International, waar hij zich als projectmanager bezighield met het adviseren van en investeren in banken in ontwikkelingslanden. Het is zijn droom ooit betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de Olympische Spelen, met als streven een duurzame nalatenschap. 

Ronald de Lange

Ronald de Lange

Ontwikkelaar

Ronald is sinds juni 2021 werkzaam bij Boelens de Gruyter als senior projectontwikkelaar. Ronald werkte hiervoor onder andere als projectdirecteur gebiedsontwikkeling van de Cartesius Driehoek in Utrecht, ontwikkelingsmanager bij Fakton Development, director development bij Colliers International en als manager bouw en vastgoed bij Lidl Nederland. Hij studeerde Bouwkunde aan de TU Delft.

Toon van Dorst

Toon van Dorst

Ontwikkelaar en transactiemanager

Toon is sinds januari 2021 werkzaam bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar en transactiemanager, maar was hiervoor vijf jaar werkzaam bij Peak Development als projectontwikkelaar. Toon studeerde af in Real Estate Management & Development aan de TU in Eindhoven en volgt op dit moment Fiscaal Recht aan de UvA.

Wanchy Yeh

Wanchy Yeh

ontwikkelaar

Wanchy is sinds september 2020 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als projectontwikkelaar. Zij heeft de studie Bouwkunde aan de TU in Delft afgerond en deed haar afstudeeronderzoek bij Fakton Capital in Amsterdam.

Aemilia Broekman-Bosman

Aemilia Broekman-Bosman

Operationeel manager

Aemilia is sinds januari 2019 werkzaam bij Boelens de Gruyter als operationeel manager. Hiervoor was ze elf jaar lang business development director bij Golden Tulip/Louvre Hotels Group, waarna zij vier jaar in de Verenigde Staten woonde. Bij Boelens de Gruyter is ze verantwoordelijk voor personeelszaken, het secretariaat, interne processen, financieringsaanvragen en overige operationele zaken.

Derek Hoeffelman

Derek Hoeffelman

Interim-CFO

Derek is sinds augustus werkzaam bij Boelens de Gruyter als interim-CFO. Derek begon tijdens zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam samen met een compagnon een chauffeursbedrijf, dat zij later uitbouwden tot de facilitaire dienstverlener D&B The Facility Group. Hij was daar vijftien jaar lang CFO. 

Angelique Suffrain

Angelique Suffrain

Administrateur

Angelique is sinds november 2020 werkzaam bij Boelens de Gruyter als administrateur. De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan in verschillende financiële functies bij o.a. Ymere en Arcari Fund Solutions. In 2014 heeft zij haar studie Moderne Bedrijfsadministratie afgerond en is ze omenteel bezig om naast haar werk de HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie af te ronden.

Hylke Sloof

Hylke Sloof

Controller

Hylke is sinds februari 2020 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als controller. Na het afronden van de universitaire studie Controllingopleiding van Nyenrode, was hij ruim vier jaar werkzaam als senior controller bij Syntrus Achmea en daarvoor ruim negen jaar als assistent regiocontroller bij BPD Ontwikkeling.

Jaap Boender

Jaap Boender

Marketing manager

Jaap maakt sinds februari 2020 onderdeel uit van het marketing team bij Boelens de Gruyter. Met een passie voor media, technologie en marketing en oprichter zijnde van twee succesvolle reclamebureaus heeft hij zeer ruime ervaring als ondernemer in de media- en reclamesector.

 

Kyra Scherrenberg

Kyra Scherrenberg

Marketing & PR Manager

Kyra is sinds oktober 2018 werkzaam bij Boelens de Gruyter, waar zij als onderdeel van het commerciële team verantwoordelijk is voor marketing, PR, communicatie, sponsoring en evenementen. Tot 2013 was zij tijdens haar studie Communicatiewetenschap ook al onderdeel van het Boelens de Gruyter team, waar zij daarna werkzaam was/ervaring opdeed in verschillende branches en bedrijf bike.box oprichtte.  

Didi Dolman

Didi Dolman

marketing-medewerker

Didi is sinds februari 2020 onderdeel van het Boelens de Gruyter team als marketing-medewerker. Ze behaalde haar master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan Tilburg University en liep stage bij L'Oréal als Assistant Public Relations.

Selina Bhaidjoe

Selina Bhaidjoe

Marketing- & Event medewerker

Selina is sinds 2016 werkzaam bij Boelens de Gruyter waar zij onder andere verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen en relatiebeheer. Na het afronden van haar studie Leisure Management deed zij in verschillende functies en branches werkervaring op.

Caroline Versleijen

Caroline Versleijen

Directiesecretaresse

Caroline is sinds september 2019 werkzaam bij Boelens de Gruyter als directiesecretaresse. Eerder was zij werkzaam in vergelijkbare functies bij DAS Nederlandse Rechtsbijstand en Nijkerk Holding BV.

Daisy van der Kamp

Daisy van der Kamp

Secretaresse

Daisy is sinds 2019 werkzaam bij Boelens de Gruyter als secretaresse. Ze heeft haar opleiding tot directiesecretaresse in 2014 afgerond en is daarna 4,5 jaar werkzaam geweest als secretaresse bij FysioConcept in het Amsterdamse Bos.  

Nicole Bosch

Nicole Bosch

Secretaresse

Nicole is sinds 2021 werkzaam bij Boelens de Gruyter als secretaresse. Ze heeft haar opleiding Frontoffice management in 2018 afgerond en is daarna 3 jaar werkzaam geweest als frontoffice medewerker en events planner bij Thermen Bussloo. 

Kim van Dijk

Kim van Dijk

Personal Assistant

Kim is sinds maart 2019 onderdeel van het secretariaat van Boelens de Gruyter als personal assistant van Maarten de Gruyter. Na haar studie aan Schoevers ging Kim werken als binnendienst medewerker bij een woningmakelaar in Amersfoort. Na 2,5 jaar besloot ze haar horizon te gaan verbreden en zich verder te ontwikkelen in het ondersteunen van management en directie. 

Bob van der Zande

Bob van der Zande

Van der Zande is opgeleid als stedenbouwkundige en werkte veertig jaar bij de gemeente Amsterdam, onder meer als woningbouwregisseur en adjunct-directeur van het ontwikkelingsbedrijf. In juni startte hij bij Balthasar & Partners, dat adviseert bij ondernemingsstrategie en -besturing en bij binnenstedelijke transformatie, gebiedsontwikkeling en regionale samenwerking. Daarnaast is hij bestuurslid en trustee van het internationale kennisnetwerk Urban Land Institute.

Herberth Samsom

Herberth Samsom

Herberth Samsom is CEO van veilinghuis TB Auctions (o.a. BVA en Troostwijk) en medeoprichter van InShared. Daarvoor was hij lange tijd managing partner bij reclamebureau DDB. 

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. In de afgelopen jaren hebben we met een professioneel, specialistisch en enthousiast team hard gewerkt aan een aantal gevarieerde complexe binnenstedelijke projecten. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen wij de betreffende woon- of werkomgeving dus altijd voor en met de klant. Het bedenken van efficiënte oplossingen voor een duurzaam (her)gebruik zijn hierbij essentieel. Binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen wordt gezien als een uitdaging waar we veel ervaring mee hebben. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Ons hoofdkantoor in Amsterdam heeft spectaculair uitzicht op het IJ en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.Wij bieden de volgende vacature(s) aan: