Over ons

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. In de afgelopen jaren hebben we met een enthousiast team hard gewerkt aan een aantal diverse projecten. Hierbij staat de gebruiker centraal en ontwikkelen wij de betreffende woon‐ of werkomgeving dus altijd voor én met de klant. Het bedenken van efficiënte oplossingen voor een duurzaam (her)gebruik zijn hierbij essentieel. Binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen zien wij als een uitdaging waar we veel ervaring mee hebben. Boelens de Gruyter is flexibel, transparant en nuchter in combinatie met relevante ervaring en kunde.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Noordelijke IJ-oever met een spectaculair uitzicht op het IJ in Amsterdam en kenmerkt zich door haar creatieve, energierijke en positieve sfeer. Daarnaast hebben we een kantoor in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Maarten de Gruyter

Maarten de Gruyter

Maarten, geboren in ’s‐Hertogenbosch, is afkomstig uit een geslacht van ondernemers. Al op vijftienjarige leeftijd startte Maarten zijn eerste onderneming. Hij studeerde in zowel Brussel als Amsterdam alwaar hij zijn studie International Business afrondde. Na het afronden van zijn studie is hij werkzaam geweest in de vastgoedsector als ontwikkelaar en investeerder. 

Maarten is naast commercieel directeur bij Boelens de Gruyter, tevens voorzitter bij stichting Diabetes Onderzoek Nederland (DON). Ook is hij bestuurslid bij de stichting ‘Weg met Kanker’.

Harm Boelens

Harm Boelens

Harm, geboren in Friesland, rondde in 1996 zijn studie Algemene Bouwkunde af aan de Hogeschool Groningen. Na het afronden van zijn tweede studie Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de Technische Universiteit Delft startte hij zijn loopbaan als projectontwikkelaar.

Harm is mede door zijn ruime ervaring als ontwikkelaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van complexe kantoor- en woonprojecten. Samen met Maarten de Gruyter is hij directeur van Boelens de Gruyter.

Bob Sanders

Bob Sanders

Bob heeft Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven gestudeerd. Na zijn afstuderen in het vakgebied Vastgoed startte hij in 2008 bij Boelens de Gruyter als projectontwikkelaar.

Mede door zijn Brabantse roots is Bob, behalve zijn projecten in de Randstand, ook verantwoordelijk voor onze projecten en acquisities in Noord-Brabant en Limburg. Derhalve is hij dan ook regelmatig werkzaam op het kantoor van Boelens de Gruyter in ’s Hertogenbosch.

Joëlle Lokhorst

Joëlle Lokhorst

Joëlle Lokhorst is sinds 2013 werkzaam bij Boelens de Gruyter. Als projectontwikkelaar is zij verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van The Student Hotel aan de Wibautstraat in Amsterdam, het voormalige Parool-Trouwgebouw. Op dit moment leidt ze aan de andere kant van de straat de herontwikkeling aan de Wibautstraat 80.

Ook is ze momenteel bezig met toekomstige ontwikkelingen aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam Nieuw-West.

Joëlle heeft bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met als afstudeerrichting Real Estate & Housing.

Rogier Rombouts

Rogier Rombouts

Rogier werkt als projectontwikkelaar bij Boelens de Gruyter sinds september 2016. Na zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, heeft hij gewerkt bij Rabobank International. Daar heeft hij zich als projectmanager bezig gehouden met het adviseren van en investeren in banken in ontwikkelingslanden.

In zijn vrije tijd komt Rogier uit in de Hoofdklasse hockey voor Hurley in Amsterdam. Het is zijn droom ooit betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de Olympische Spelen, met als streven een duurzame nalatenschap. 

Mike van de Kar

Mike van de Kar

Mike is opgegroeid in Berkel-Enschot, Noord-Brabant, waarna hij Bouwkunde is gaan studeren aan de TU in Eindhoven. Tijdens zijn master Real Estate Management & Development heeft hij een half jaar in Stockholm gewoond en gestudeerd. 

Tijdens zijn masteropleiding heeft Mike 2 jaar als vastgoedadviseur gewerkt bij JLL, waar hij met name betrokken is geweest bij verkooptrajecten van herontwikkelingslocaties. Sinds oktober 2016 is Mike in de rol van projectontwikkelaar onderdeel van het team van Boelens de Gruyter. Zijn interesse gaat hierbij met name uit naar de (her)ontwikkeling van binnenstedelijke locaties. 

Elodie de Haseth Möller

Elodie de Haseth Möller

Sinds december 2016 is Elodie werkzaam als commercieel ontwikkelaar bij Boelens de Gruyter. Na de bachelor Economie en Bedrijfskunde aan de UvA is Elodie als vastgoedadviseur bij JLL gaan werken. Als onderdeel van het Agency Leasing team in Amsterdam deed zij de verhuur van kantoorgebouwen alsmede het verkopen van herontwikkelingsobjecten. Naast haar baan heeft ze de master Bedrijfskunde aan de UvA afgerond.

Na de 6 jaar ervaring die zij heeft opgedaan als vastgoedadviseur wil zij zich graag verbreden door onderdeel uit te maken van (her)ontwikkelingstrajecten bij Boelens de Gruyter. 

Joost Kuiper

Joost Kuiper

Sinds maart 2010 is de heer Joost Ch. L. Kuiper toegetreden tot de Raad van Advies van Boelens de Gruyter. De heer Kuiper is voormalig CEO van MeesPierson, voormalig lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO en was een van de curatoren van de DSB Bank. In mei 2016 is hij afgetreden als commissaris bij de ING. Daarnaast heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed bij het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Mondriaan Stichting.

Tegenwoordig is hij commissaris bij IMC en heeft hij verscheidene functies bij een aantal non-profit organisaties.

Willem Stevens

Willem Stevens

Sinds maart 2010 is de heer Willem F.C. Stevens toegetreden tot de Raad van Advies van Boelens de Gruyter. De heer Stevens is oprichter van Caron & Stevens (het huidige Baker & McKenzie) en was onder meer lid van de Eerste Kamer voor het CDA en voorzitter van de Commissie Stevens. Daarnaast is hij jarenlang actief geweest als commissaris bij Schiphol en was hij vicevoorzitter van het Concertgebouw Fonds.

Momenteel is hij commissaris bij AZL.

Wij bieden de volgende vacature(s) aan: