Industrieweg, Voorschoten

Boelens de Gruyter en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling kopen bedrijfsgebouw op bedrijventerrein Dobbewijk in Voorschoten.

Sinds juli 2018 is Boelens de Gruyter in samenwerking met Van Wanrooij eigenaar van een logistiek centrum aan de Industrieweg 15 in Voorschoten.

Voorschoten is een zeer populaire forensengemeente, strategisch gelegen tussen Leiden en Den Haag. Het object ligt op een perceel van circa 65.000 m² en de opstal is circa 35.000 m² b.v.o. groot. Op het bijbehorende parkeerterrein is plaats voor ongeveer 200 auto’s. Het volledige gebouw is langdurig verhuurd aan Nippon Expres BV.

Komende periode gaan de ontwikkelaars gezamenlijk onderzoek doen naar de mogelijke herontwikkelingen voor op de lange termijn, mocht de huidige gebruiker weggaan op deze locatie. Hierbij zullen gesprekken gevoerd worden met alle stakeholders uit de omgeving.

Wonen en werken
Het logistiek centrum is gelegen op bedrijventerrein Dobbewijk, waar wonen en werken al jarenlang samengaan. Het gebied werd de afgelopen jaren gerevitaliseerd met verschillende nieuwbouwobjecten en kenmerkt zich door een mix aan bedrijven die voorzien in de behoeftes van de lokale bevolking. Ook zijn er verschillende woonstraten aanwezig. Het treinstation Voorschoten is gelegen op 10 minuten loopafstand van het object. Aan de overzijde van het spoor ligt de populaire woonwijk Voorsche Park, aan de noord- en westzijde is een mooi uitzicht over de landerijen.

Voorschoten ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen en Dobbewijk is dan ook uitstekend bereikbaar met de auto. De unieke ligging van het object maakt dat het object ook voor de lange termijn waardevast zal zijn. De locatie leent zich goed voor het gebruik als distributiecentrum of als hub voor stadsdistributie in de regio’s  Den Haag en Leiden.

Bekijk op kaart

Fotogalerij

Terug