CM.com verhuist Amsterdams kantoor naar Rembrandt Park One

Marktleider in cloudsoftware huurt paviljoen van 2000 m2

CM.com opent een kantoor in Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West. Het beursgenoteerde bedrijf uit Breda huurt met ingang van het eerste kwartaal van 2023 de eerste en tweede verdieping van het paviljoen bij het herontwikkelde kantoorgebouw.

CM.com heeft haar hoofdkantoor in Breda en ziet Rembrandt Park One als een goed bereikbare hub voor medewerkers en relaties. De afgelopen jaren nam CM.com verschillende bedrijven over met kantoren in de regio Amsterdam. De medewerkers van deze bedrijven verhuizen begin volgend jaar naar de bijna 2.000 vierkante meter vloeroppervlak van het paviljoen van Rembrandt Park One. Het paviljoen is daarmee volledig verhuurd.

Goed bereikbare uitvalsbasis
“Deze nieuwe, goed bereikbare uitvalsbasis in Amsterdam ondersteunt onze verdere internationale expansie als marktleider op het gebied van conversational commerce”, aldus Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com. “Daarnaast heeft Rembrandt Park One een bijna on-Nederlandse uitstraling met zijn ligging direct aan een van de grootste parken van de hoofdstad.”

Internationaal investeerder, ontwikkelaar en asset manager Round Hill Capital en vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter verwierven het oude Ringpark-gebouw drie jaar geleden. Op de begane grond van het paviljoen komt een restaurant met terras aan het water en in het hoofdgebouw een koffiebar en een sportschool, allemaal publiek toegankelijk. Naast een plek waar bedrijven zich thuis voelen zal Rembrandt Park ook een plek worden waar inwoners van Amsterdam kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad. Rembrandt Park One maakt de verbinding met het park met een doorgang onder het gebouw en een brug over het water het park in. Naast het paviljoen bestaat Rembrandt Park One uit een hoofdgebouw van twaalf verdiepingen en is de totale kantoorontwikkeling 25.000 vierkante meter, waarvan een deel nog beschikbaar is.

George Craven, Group Head of Development bij Round Hill Capital: “Rembrandt Park One is de eerste van drie projecten die wordt opgeleverd op de Rembrandt Park campus, gelegen in het een-na-grootste park van de hoofdstad. Omdat er steeds meer vraag is naar hoogwaardige kantoorruimte en het aanbod in de stad beperkt is, zijn wij ervan overtuigd dat de campus op lange termijn zowel op het gebied van duurzaamheid als economische waarde goed zal presteren.”

Uitzicht op het park
Het kantoorgebouw ligt aan de Nachtwachtlaan op een perceel van 11.000 vierkante meter en kijkt uit op het Rembrandtpark, het een-na-grootste stadspark van Amsterdam. Door de ligging aan de A10 is de campus uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum van Amsterdam en Schiphol zijn snel te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het nabij gelegen station Amsterdam Lelylaan.

Rembrandt Park One ligt op de grens van Oud-West en Nieuw-West en biedt een goede vestigingslocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een eigentijds, levendig en hoogwaardig kantoor. Het groene karakter van de omgeving wordt doorgetrokken in het gebouw en zal met een BREEAM Excellent certificaat compleet zijn. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op www.rembrandt-park.com.