Boelens de Gruyter

Ons verhaal

Waar wij voor staan

In een wereld waar ruimte steeds schaarser wordt, creëren wij plekken waar mensen zich geborgen voelen, niet geïsoleerd maar verbonden. Waar mensen optimaal kunnen functioneren. Een duurzaam gebouwde omgeving met een minimale milieuvoetafdruk en doordachte openbare ruimtes. Want een kwalitatief goed gebouwde omgeving is een duurzaam gebouwde omgeving.

Wij geloven namelijk dat de kracht van mensen zit in de verbinding tussen mensen. Wat wij doen moet dat altijd versterken. Dit realiseren wij door de beste plannen te ontwikkelen binnen ons multidisciplinaire team en samen te werken met onze partners. Bouwen voor mensen gaat dus niet alleen over de mensen voor wie we het doen, maar ook over hoe we dat samen doen. Mensen met elkaar verbinden en samenwerking versterken, waarmee we het verschil maken in hoe mensen wonen, werken en leven.

17
jaar actief
18
projecten nu
in ontwikkeling
488000
totaal m² in ontwikkeling
289000
m² woningbouw,
3260 apparte­men­ten
129000
m² kantoor­ontwikkeling

Eerst kijken; wat staat er en wat is daar de waarde van

Voor ons is dat altijd het uitgangspunt, al sinds onze oprichting in 2007. We kijken naar wat we kunnen behouden en waar we op voort kunnen bouwen. Dat gaat niet alleen om de structuur, het gebouw zelf, maar vooral om alles daaromheen, de omgeving. Als we mensen en hun omgeving beter begrijpen, kunnen we mooiere dingen realiseren. Een beter gebouw.

Harm Boelens, Directeur
Maarten de Gruyter, Directeur.

Voor innovatie heb je menselijke interactie nodig

Bouwen voor mensen gaat ook over hoe we dat samen als team doen. Innovatie wordt vooral gedreven door mensen en in veel mindere mate door techniek. Niet iedere technische vernieuwing is namelijk een verbetering. Het gaat erom hoe we de vernieuwing integreren in het leven van mensen. Hoe brengen we daar verbetering in. Onze organisatie hecht waarde aan en creëert ruimte voor verschillen in visie en opvattingen. Daar zien wij geen conflict in, maar juist groei. Zo halen we het beste uit onze mensen om de beste oplossingen te bieden voor mensen.