Boelens de Gruyter

Projecten

Berghaus Amsterdam

Berghaus is een dynamische en veelzijdige vastgoedontwikkeling in het voormalige Amsterdamse Fashion District. Een unieke bestemming waarin het Work, Play, Live concept centraal staat in het totale ontwerp. Waar ruimtes voor werken, wonen en winkels naadloos in elkaar overvloeien en zorgen voor een levendige 24/7-community. Zo voldoet Berghaus Amsterdam aan alle eisen die worden gesteld aan een moderne en hedendaagse levensstijl.

De totale ontwikkeling omvat 20.813 m² verhuurbare kantoorruimte, 2.797 m² winkelruimte en 288 appartementen voor verhuur.

Berghaus Amsterdam

Rembrandt Park

Rembrandt Park is een verzameling van drie kantoorgebouwen met een unieke ligging in het Rembrandtpark; het op één na grootste stadspark van Amsterdam. Naast een plek waar bedrijven zich thuis voelen, wordt Rembrandt Park ook de plek om te kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad. Een restaurant met terras aan het water, koffiebar en sportschool zorgen voor een ontspannen sfeer.

Samen vormen Rembrandt Park One, Two en Three de groenste campuslocatie van Amsterdam.

OKU Office

OKU Office is een bijzonder en op zichzelf staand gebouw. Het object is gelegen in een dynamische omgeving dat deel uitmaakt van een breder ontwikkelingsplan in het voormalige Amsterdamse Fashion District. OKU Office is een uniek kantoorgebouw dat wordt gekenmerkt door open, lichte kantoorvloeren. Het atrium in het hart van het gebouw leidt naar een unieke daktuin.

De open verbinding tussen de verdiepingen zorgt voor harmonie en cohesie; het beste van twee werelden. Een plek die creativiteit en interactie tussen mensen stimuleert en waar nagenoeg alles mogelijk is binnen de grote en diepe vloeren van 40 bij 40 meter.

Merwede

Merwede is een voormalig industriegebied en zal worden omgevormd tot een van de meest duurzame stadswijken van Europa. Een wijk waarin mensen en onderlinge verbondenheid centraal staan. Een eigentijdse gemeenschap waar alles te voet of met de fiets wordt gedaan, waar het openbaar vervoer is ontworpen om aan alle mobiliteitsbehoeften te voldoen.

In Merwede worden in totaal ruim 6.000 woningen gerealiseerd. Onze gezamenlijke ontwikkeling bestaat uit 1074 woningen en circa 4.500 m² BVO commerciële – en maatschappelijke voorzieningen waaronder ook een school, een gezondheidscentrum en een bijzonder, duurzaam paviljoen.