Anthony
Fokkerweg 3,
Amsterdam

Work on the Schinkel.

Tags
Selected
About This Project
Anthony Fokkerweg 3, Amsterdam
19,000 m²
Office
Completion Q1 2025

The area of De Schinkel is literally and figuratively situated perpendicular to the Zuidas. There is no room here for corporate suits, but room for the makers. A place for creation and innovative thinkers. This special location has traditionally been an ecosystem for creative entrepreneurs. A special location that requires a special office.

Together with Benthem Crowel Architects, we are developing a clear counterpart to Zuidas architecture. A design of different volumes that together form a whole. Visible and a new addition, with the unique Schinkel identity of a human scale, where people will feel at home. The office is internally connected via inviting staircases and a vibrant green atrium. Indoor catering and a unique greenhouse with a roof garden make it an inspiring environment.

Easily accessible

The bicycle is the preferred mode of transport for the professionals who like to work in this area. Not only because of the accessibility by bicycle offered by De Schinkel, but also because of its location by the A10 and its close proximity to Schiphol, this location is easily accessible countrywide, as well as internationally.

Real estate advisors Van Gool Elburg and CBRE provide guidance in the lease.