Anthony Fokkerweg,
Amsterdam

Werk aan de Schinkel.

Tags
Selected, Small Selected
Over dit project
Anthony Fokkerweg, Amsterdam
19.000 m²
Kantoor
Oplevering Q1 2025

Het gebied De Schinkel staat letterlijk en figuurlijk haaks op de Zuidas. Hier is geen plek voor de corporate pakken, maar ruimte voor de makers. Een plek voor creatie en innovatie denkers. Deze bijzondere locatie is van oudsher een ecosysteem van creatieve ondernemers. Een bijzonder locatie die om een bijzonder kantoor vraagt.

Samen met Benthem Crowel Architects ontwikkelen wij hier een duidelijke tegenhanger van Zuidas-architectuur. Een ontwerp van verschillende volumes die samen weer een geheel vormen. Zichtbaar en een versterking met de unieke Schinkel identiteit van menselijke maat waar mensen zich thuis zullen voelen. Het kantoor is intern verbonden via uitnodigende trappen en een levendig groen atrium. Inpandige horeca en een unieke kas met daktuin maken het tot een inspirerende omgeving.

Uitstekend bereikbaar

De fiets is het voorkeursvervoermiddel voor de professionals die graag in dit gebied werken. Niet alleen van vanwege de bereikbaarheid van De Schinkel met de fiets, maar ook door de ligging aan de A10 en de nabijheid van Schiphol is deze locatie nationaal en internationaal uitstekend bereikbaar.

Vastgoedadviseurs Van Gool Elburg en CBRE begeleiden in de verhuur.