Jason Blackmore naar Boelens de Gruyter

Jason Blackmore (55) gaat aan de slag bij Boelens de Gruyter en richt zich op business development. Hiervoor werkte Blackmore 25 jaar bij ontwikkelaar G&S Vastgoed, waarvan 13 jaar als managing director.

Blackmore was eind jaren 90 samen met wijlen Chris Gongriep betrokken bij de ontwikkeling van de eerste kantoorgebouwen op de Amsterdamse Zuidas. Bij G&S Vastgoed hield hij zich onder meer bezig met de herontwikkeling van het Atrium op de Zuidas, het Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost en de ontwikkeling van Wonderwoods in Utrecht.

Waardevolle bijdrage
“De ervaring van Jason komt goed van pas in de fase waarin Boelens de Gruyter nu zit”, aldus medeoprichter Maarten de Gruyter. “Hij kent de branche als geen ander en kan een waardevolle bijdrage leveren aan onze verdere groei, met steeds grotere en complexere projecten.”

“De huidige marktomstandigheden zijn fantastisch”, benadrukt Blackmore. “Deze periode biedt unieke kansen die we kunnen benutten om de groeiambities van Boelens de Gruyter te realiseren. Er zijn ook uitdagingen; de vraag naar duurzame kantoren blijft sterk, waarbij er steeds hogere eisen gesteld worden aan duurzaamheid. Vanuit de maatschappij, maar ook vanuit toenemende regelgeving. Daarnaast moeten we een product ontwikkelen voor bedrijven die zelf vol in een transformatie zitten. Uit onderzoek van PwC blijkt dat bijna vijftig procent van de CEO’s zich ervan bewust is dat de bedrijfsstrategie aangepast moet worden om de komende tien jaar levensvatbaar te blijven. We moeten dus kantoren ontwikkelen die kunnen evolueren en mensen kunnen verbinden en inspireren.”

Maarten de Gruyter, Harm Boelens en Jason Blackmore

Maarten de Gruyter, Harm Boelens en Jason Blackmore