Boelens de Gruyter verwerft kantoorobject in Den Bosch

Boelens de Gruyter heeft zijn portefeuille in Brabant uitgebreid met de aankoop van een binnenstedelijk kantoorobject met winkelfunctie in de plint. Het gebouw bevindt zich aan de Wolvenhoek 10-14 in Den Bosch en omvat ca. 1.500 vierkante meter v.v.o. Het kantoor en de commerciële plint zijn volledig verhuurd.  
 
“De aankoop van dit object is een strategische investering in de toekomst en versterkt onze positie in de stad en regio”, aldus Maarten de Gruyter, directeur bij Boelens de Gruyter. 
 
“Voor Newomij staat deze verkoop op zichzelf. Na de totstandkoming van de langjarige huurverlenging was dit voor ons het ideale moment om dit object te verkopen. Onze acquisitiefocus voor kantoorgebouwen is gericht op het verwerven van complexen in de regio Amsterdam-Utrecht. Wij danken de betrokken partijen voor het soepel doorlopen proces”, aldus Robbert Ter Weijden, lid Raad van Bestuur Newomij. 
 
Koper werd bij de transactie begeleid door notarissen van HMK en juristen van Lexence. Verkoper Newomij werd geadviseerd door Dentons.