Rembrandt
Park One,
Amsterdam

Een nieuwe bestemming in Amsterdam op een unieke locatie, een kantoor met een park als tuin.

Tags
Selected
Over dit project
Nachtwachtlaan 20, Amsterdam
25.000 m²
Kantoor
Oplevering Q1 2023

Een uniek totaalconcept die volledig is aangesloten op de huidige markt waar het succes van een organisatie in belangrijke mate wordt bepaald door de mensen en hun talenten.

Tussen het huidige Rembrandtpark en de ring A10 is er recent gestart met de ontwikkeling van Rembrandt Park One. Een ontwikkeling van totaal 25.000 vierkante meter hoogwaardige kantoorruimte. Op het huidige gebouw van tien verdiepingen worden twee uit glas opgetrokken verdiepingen gebouwd. Deze optopping met veel natuurlijk lichtinval biedt een uniek uitzicht over de stad. Het paviljoen wordt opnieuw opgebouwd en ook rondom voorzien van glas en dat zorgt voor een naadloze aansluiting met het direct naastgelegen water en park. Op de begane grond van het paviljoen komt een publiek toegankelijk restaurant en een groot terras aan het water. Met een brug over het water en een nieuwe doorgang onder het gebouw wordt de aansluiting met het park verder versterkt. Juist deze constante verbinding met het park maakt het Rembrandt Park kantoor een unieke ontwikkeling, aantrekkelijk voor bedrijven en een plek waar professionals en talent zich thuis zullen voelen. Het groene karakter van de omgeving wordt doorgetrokken in het gebouw en zal met een BREEAM Excellent certificaat compleet zijn.

Nieuwe bestemming

De herontwikkeling van het robuuste kantoorgebouw uit de jaren 60 is de start van een groter geheel. Aansluitend zullen nog twee gebouwen op het terrein worden gerealiseerd.

Rembrandt Park One, Two en Three zullen als geheel een nieuwe levendige bestemming en een nieuw begrip in Amsterdam worden.

Uitstekend bereikbaar

Een unieke locatie bereikbaar op de fiets van uit het centrum. Een zo kenmerkend element voor Amsterdam en de professionals die deze stad weet aan te trekken. Maar door de ligging aan de A10, op loopafstand van Station Amsterdam Lelylaan en de nabijheid van Schiphol is Rembrandt Park tegelijkertijd uitstekend bereikbaar met de auto en aangesloten op de wereld.

Vastgoedadviseurs JLL en CBRE begeleiden in de verhuur.

Projectwebsite:
www.rembrandt-park.com