Boelens de Gruyter

Raad van Advies

Raad van advies

We leven in een dynamische wereld waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. In onze visie moet een organisatie daarom strategisch wendbaar zijn.

We stemmen daarom onze visie en onze strategie regelmatig af met onze Raad van Advies. Het doel van deze raad is primair om de directie te ondersteunen en kritisch te bevragen over onze visie, ideeën, onze strategische en tactische besluiten.

Raad van Advies Boelens de Gruyter

Bob van der Zande

Van der Zande is opgeleid als stedenbouwkundige en werkte veertig jaar bij de gemeente Amsterdam, onder meer als woningbouwregisseur en adjunct-directeur van het ontwikkelingsbedrijf. In juni startte hij bij Balthasar & Partners, dat adviseert bij ondernemingsstrategie en -besturing en bij binnenstedelijke transformatie, gebiedsontwikkeling en regionale samenwerking. Daarnaast is hij bestuurslid en trustee van het internationale kennisnetwerk Urban Land Institute.

Boelens de Gruyter - Raad van Advies

Herberth Samson

Herberth Samsom is CEO van veilinghuis TB Auctions (o.a. BVA en Troostwijk) en medeoprichter van InShared. Daarvoor was hij lange tijd managing partner bij reclamebureau DDB.