Round Hill Capital

About

Round Hill Capital is een toonaangevende beheerder en investeerder in vastgoed met een specialisatie in innovatieve huisvestingsoplossingen. We hebben een reputatie opgebouwd door het werken met vooraanstaande partners en hebben een ongeëvenaarde staat van dienst in het leveren van uitzonderlijke investeringsresultaten.

Round Hill Capital is opgericht in 2002 door CEO Michael Bickford en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van sociale, duurzame en financiële waarde op de lange termijn. Sinds de oprichting ligt de focus op zowel het leveren van een positieve impact door investeringen in vastgoed en technologie als het behalen van uitstekende risico-gecorrigeerde rendementen voor de investeerders waarmee we werken.

Wij innoveren voortdurend door investeringskansen eerder te zien dan de markt; wij slaan vol vertrouwen nieuwe wegen in om onze investeerders en partners superieure resultaten te bieden rond de evoluerende behoeften van de consument en zijn manier van wonen.

Met 14 kantoren in Europa, de VS en Azië en $13 miljard aan beheerd vermogen, vinden wij altijd kansen. Wij willen inspireren met nieuwe manieren van werken en nieuwe technologieën inzetten om zowel onze klanten als onze investeerders waarde te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.roundhillcapital.com